Resultaten voor golden retriever pups te koop

Golden Retriever: Alles wat je altijd al wilde weten! - Pups te koop - OnlyPets.be.
Het zijn intelligente honden die goed overeenkomen met kinderen en andere huisdieren. Aangezien ze intelligent zijn, kunnen ze ook goed getraind worden. Ze hebben een goede hoeveelheid beweging nodig. Grootte: Gemiddelde grootte, 51-56cm vrouwtje en 56-61cm mannetje. Gewicht: 24-29kg vrouwtje en 29-34kg mannetje. Kop: Brede kop met middelgrote ogen, vriendelijke, intelligente uitdrukking, korte, gevouwen oren en een bruinzwarte neus. Vacht: Waterafstotende dubbele vacht en goede ondervacht. Kleuren: Effen goudbruin, van licht tot donker. Staart: Een dikke, gespierde staart die op gelijke hoogte met het lichaam wordt gedragen. Nood aan vachtverzorging: Hoog. Nood aan beweging: Zeer hoog. Intelligentie en trainbaarheid: Zeer hoog. Kan goed alleen zijn: Niet echt. Hoeveelheid blaffen: Gemiddeld. Geschiktheid voor beginnende hondeneigenaars: Gemiddeld. Voeding: Alle info en tips over voeding voor Golden Retrievers vindt u hier. Prijs: De prijs voor een Golden Retriever pup ligt rond de 1.000 à 1.200 euro. Bekijk ook de pagina van deze hondenrassen: Beagle, Border Collie, Siberische Husky, Cane Corso, Labrador Retriever, Shiba Inu, Shih Tzu, Rottweiler, Cavalier King Charles. Golden Retriever pup kopen. Op zoek naar een Golden Retriever pup met stamboom?
leemanskredieten.be
golden retriever pup gezocht HondenForum.
golden retriever pup gezocht. HondenForum Puppy golden retriever pup gezocht. 30 juli 2015 om 15:10: quote" 0. hallo, wij zouden graag een golden retriever pup aanschaffen.Maar met al die comentaren over broodfokkers" heb ik nu wat schrik gekregen.Waar zouden wij een golden retriever pup kunnen kopen dat het veilig is Liefst nog deze zomer omdat we ons dan nog goed kunnen bezig houden om hem op te voedenMvg. Iris, Lynn Sam gewijzigd op30 juli 2015 om 15:33: wijzigen" quote" 0. Wat goed dat jullie op zoek willen gaan naar een goede fokker! Op deze site staan fokkers, sommigen met pups anderen nog niet: www.goldenretrieverfokkers.nl/fokkers.
Golden Retrievers van het Engels Veld.
We kozen er bewust voor om Golden Retriever puppies in huiselijke kring te fokken. Op deze manier kunnen wij hen voorzien van alle nodige aandacht en liefde. Op deze manier worden onze pups ook dagelijks gesocialiseerd met huishoudelijke geluiden, kinderen, katten, andere honden, bezoekers.,
Pup aanschaffen? - Golden Retriever Vereniging.
En dat zou jammer zijn; u maakt immers nu een keuze die voor vele jaren invloed zal hebben op uw leven! Vraag aan de fokker naar de karakters van de pups en overleg met hem of haar welk karakter het beste past bij u en uw situatie. Wanneer de fokker honderd-uit kan vertellen hierover, dan is dat een goed teken. Het is een betrouwbare aanwijzing dat de fokker intensief bezig is geweest met het grootbrengen van de pups, een eerste voorwaarde voor een goede socialisatie. Vanzelfsprekend wilt u i elk geval de moederhond ontmoeten. De vaderhond kan eigendom zijn van iemand anders. Vraag waarom de fokker gekozen heeft een nestje te fokken met deze combinatie vader en moeder. Een goede fokker kan u dit uitleggen; hij of zij heeft een heel bewuste keus gemaakt voor juist die reu bij die teef! Zoek het liefst een fokker die de pups in huis laat opgroeien, en die ze in elk geval positief kennis laat maken met zoveel mogelijk zaken veel verschillende mensen, kinderen, lawaai, andere honden, enzovoorts. Vraag aan de fokker hoe en waar de pups opgroeien. Een goede fokker laat de pups ook niet te jong naar de nieuwe eigenaar gaan.
ROYAL CANIN Golden Retriever Puppy - Droogvoer voor.
Inloggen op 'My' Royal Canin'.' Zoek naar een product of artikel Begin met typen om te zoeken Sluiten. Golden Retriever Puppy Droog. Golden Retriever Puppy Droog. Golden Retriever Puppy. ROYAL CANIN Golden Retriever Puppy - Rasspecifiek hondenvoer voor Golden Retriever pups tot 15 maanden.
golden retriever pups te koop
2dehands Zakelijk Veilig en Succesvol Help en info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid Advertentievoorkeuren Over 2dehands Adevinta Sitemap 2dehands is niet aansprakelijk voor gevolg schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.
Golden Retriever, Golden Retrievers, Golden, Goldens, fokker, fokkers, kennel, kennels, puppy, puppy's, pup, pups, puppie, puppies, fokkerij, fokkerijen, kweker, kwekers, hondenkweker, hondenkwekers, belgië, antwerpen, limburg, oost-vlaanderen, west-vlaan
GOLDEN RETRIEVER FOKKERS. Van 't' Nielerdal. Tel: 32 0 89/85 79 44. GSM: 32 0 496/05 76 37. Bent u fokker en wilt u graag een vermelding? KLIK HIER OM U AAN TE MELDEN. GOLDEN RETRIEVER PUPS. Hieronder vindt u kennels terug waar momenteel Golden Retriever puppy's' beschikbaar zijn.
Golden Retriever fokker in Friesland, Golden retriever puppies geboren.
Family Home's' Sweet Eleven. De bevalling is bijzonder vlot en probleemloos verlopen - in zes uurtjes. wist ze het klusje te klaren, en met een ogenschijnlijk, onwaarschijnlijk gemak. Van ons nestje zijn nog twee stoere reutjes beschikbaar. Kwaliteit komt natuurlijk altijd bovendrijven, zijn ze niet geweldig. De verwachting is dat onze pups uit zullen groeien tot onwijs mooie volwassen Golden Retrievers die net als hun ouders bijzonder zacht zijn van karakter. Nu ze al wat ouder zijn geworden is ook al meteen duidelijk geworden. dat onze pups gezegend met de prachtige authentieke kenmerken, die. een Golden retriever zo bijzonder maakt.
2.500 Honden en Pups te Koop of Gratis Afhalen! Tweedehands.net.
Wino kwam bij ons terecht nadat we hem konden redden uit de handen van een onverantwoordelijk baasje. hij moest al he. Particulier Mannetje Overige honden 4 t/m 10 jaar Zonder stamboom. € 360,-, Mijas Costa Spanje. ACE Winston, tof, vrolijk mannetje. Winston is een leuke, kleine bodeguero kruising. hij verbleef lange tijd in een opvanggezin tussen 30 andere honden., Particulier Mannetje Overige honden 1 t/m 3 jaar Zonder stamboom. € 360,-, Mijas Costa Spanje. Filter Resultaten Verfijn op zoekterm. in titel én omschrijving Rubriek In alle Rubrieken. Dieren en Toebehoren. Overige Dieren en Toebehoren. Honden en Puppy's.' Hamsters, Ratten en Muizen. Trailers en Rijtuigen. Zadels en Hoofdstellen. Toebehoren en Terraria. Toebehoren en Aquaria. Prijs Soort gebruiker X. Toon overige filters. Gratis zoekertje plaatsen. Dieren en Toebehoren. Overige Dieren en Toebehoren. Honden en Puppy's.' Hamsters, Ratten en Muizen. Trailers en Rijtuigen. Zadels en Hoofdstellen. Toebehoren en Terraria. Toebehoren en Aquaria. Audio, TV en Video. Baby en Kind. Banen en Opleidingen. Bouw en Tuin. Caravans en Kamperen. Computers en Software. Contacten en Dating.
Golden Retriever Mini - Miniatuur variant in Nederland.
Golden retriever pup. Golden retriever pups te koop. Golden retriever pups te koop op boerderij. Review: Golden Retriever Geheimen. Golden Retriever Mini. Wanneer je graag een Golden retriever wilt, maar dit hondenras eigenlijk iets te groot vindt, kan je een mini Golden retriever kopen.
Golden Retriever kennel Van de Distelheide.
Als we een nestje verwachten zullen we dit melden bij pups te koop. Voor de pups die we kweken vragen we voortaan geen stambomen meer aan. De hele procedure voor het aanvragen van stambomen is te tijdrovend en ingewikkeld geworden. De kwaliteit van de pups blijft hetzelfde. Wij zijn een door het ministerie erkende, gediplomeerde hobbyfokker van Golden Retrievers. lid van de Belgische golden retrieverclub. Door onze meer dan 30 jarige ervaring en een doordachte selectie van ouderdieren kweken wij Goldens met een zeer sociaal karakter en een uiterlijk volgens rasstandard. We fokken enkel met honden die over een sint hubertus stamboom beschikken. Via onze site trachten wij zoveel mogelijk informatie te verschaffen over enerzijds onze Golden Retrievers en de pups die wij kweken de links bovenaan. Anderzijds willen we nieuwe Golden Retriever eigenaars zo goed mogelijk voorbereiden en inlichten.
Adogs: Op zoek naar een lieve puppy? Wij hebben een hart voor honden. Adogs: Op zoek naar een lieve puppy? Wij hebben een hart voor honden. facebook-icon. facebook-icon. facebook-icon.
Adogs biedt zes mooie rassen aan: Labrador, Golden retriever, Shiba inu, Border collie, Beagle en Teckel. Je perfecte match gevonden? Reserveer je pup. Je kan je aanmelden op een wachtlijst wanneer de pups nog niet geboren zijn. Hierna contacteren we u om alles te bevestigen.

Contacteer ons