Resultaten voor regenwatersysteem

Regenwatersystemen EBeco.
Het standaard regenwatersysteem wat zowel gelijkvloers als in de kelder geplaatst kan worden. Het systeem bestaat uit een geluidsarme pomp met laag energieverbruik, een Presflo pompsturing, een duofilter en een automatisch omschakelsysteem op stadswater waardoor u zich nooit zorgen moet maken om de watervoorziening in huis. Een geluidloos regenwatersysteem waarbij de pomp in de put geplaatst wordt.
hetkempensriooltje.be
Grundfos Rcme regenwatersysteem voor utiliteitsbouw 98661727.
Grundfos Rcme regenwatersysteem voor utiliteitsbouw 98661727. Grundfos Rcme regenwatersysteem voor utiliteitsbouw 98661727. Grundfos Pressure manager pm1 22 met fiche schuko 96848722 212,00, € 180,20, € Excl. BTW 218,04, € Incl. Grundfos Kp250m1 kelderpomp mono 230v m/10m kabel - inox 012h1300 617,00, € 401,05, € Excl.
VEPA Sanitair Zelzate.
DAB AQUATWIN REGENWATERSYSTEEM MET 2 POMPEN BELGAQUA AQUATWIN RS 132 M. Op bestelling 2w. Art nr: 60162096. DAB AQUATWIN REGENWATERSYSTEEM MET 2 POMPEN BELGAQUA AQUATWIN RS 4080. Op bestelling 2w. Art nr: 60151634. DAB AQUATWIN REGENWATERSYSTEEM MET 2 POMPEN BELGAQUA AQUATWIN TOP 4050.
GEP DBS-3 Compleet Regenwatersysteem RVS Binnenpomp - 402202 - Verwarming Shop Online.
Buizen en slangen. GEP DBS-3 Compleet Regenwatersysteem RVS Binnenpomp - 402202. Vraag hieronder uw vrijblijvende offerte aan. GEP DBS-3 Compleet Regenwatersysteem RVS Binnenpomp - 402202. Het DBS binnenpompsysteem staat voor Drinkwater Bijvul Systeem met een pomp binnenshuis. De besturing zorgt ervoor dat wanneer de put leeg begint te raken de tank weer voor een deel wordt.
Regenwatersystemen plaatsen: Vergelijk prijzen en bespaar!
Gebruikt door duizenden ver bouwers. Een regenwatersysteem laten installeren. Vergelijk prijzen en bespaar fors op uw drinkwaterfactuur. Regenwater gebruiken levert u flink wat voordelen op. Tegenwoordig zijn er heel wat slimme systemen op de markt die ervoor zorgen dat veel mensen kiezen voor een afkoppeling van het regenwater van de riolering.
Prijs Regenwatersysteem. En wat je wint - RegenwaterExpert.
Regenwatersysteem: meer dan de prijs. Maar we moeten er eerlijk in zijn. Geld besparen is beter niet je eerste motivatie om een regenwatersysteem aan te schaffen. Maar geldt dat niet ook voor andere maatregelen die met duurzaam bouwen te maken hebben?
regenwaterinstallatie.com.
Met het hybride regenwatersysteem wordt het regenwater eerst uit de grote tank naar de systeemtank gepompt. Vanuit deze systeemtank voorziet een drukverhoging de tappunten van water. Er zijn ook zelfaanzuigende systemen leverbaar, veelal uitgevoerd met dubbele regenwaterpompen, deze dienen relatief dichtbij de regenwaterput te staan.
Regenwater en waterputten De Watergroep.
Regenwater kan een uitstekend alternatief bieden voor leidingwater bij laagwaardige doeleinden zoals toiletten doorspoelen, de auto reinigen, kleding wassen, de tuin besproeien, de vloer dweilen of de stoep reinigen. Waarvoor kan je regenwater niet gebruiken? Het gebruik van regenwater mag geen risico inhouden voor de volksgezondheid. Regenwater is immers geen drinkwater! Het kan dus ook niet gebruikt worden om voedsel te bereiden of voor de persoonlijke hygiëne. Hoe een regenwatersysteem installeren? Een goed functionerend regenwatersysteem bestaat uit een voorraadtank bij voorkeur min.
Verplichte installatie van een regenwaterput en infiltratiesysteem bij nieuwbouw en herbouw Vlaanderen.be.
Voorwaarden bouwaanvragen sinds 1 januari 2014. Voor bouwaanvragen voor verbouwing of uitbreiding, ingediend sinds 1 januari 2014, van een woning is een regenwatersysteem niet meer verplicht. Voor bouwaanvragen voor nieuwbouw of herbouw, ingediend sinds 1 januari 2014 gelden strengere regels: meestal is een regenwatersysteem voor hergebruik van regenwater verplicht.
GRAF Regenwatersystemen - RLM Benelux.
GRAF Ondergrondse regenwatertank. GRAF Ondergrondse regenwatertanks Platin. GRAF Ondergrondse liggende regenwatertank. GRAF Ondergrondse regenwatertanks Carat. GRAF Regenwatersysteem Platin Tuin Jet. GRAF Regenwatersysteem Platin Tuin Comfort. GRAF Regenwatersysteem Platin ECO-Plus. GRAF Regenwatersysteem Platin Professionel. GRAF Regenwatersysteem Carat ECO-Plus. GRAF Regenwatersysteem Carat Professionell.
Regenwatersysteem - Arnhem Klimaatbestendig.
Dus goed voor het milieu en voor je portemonnee! Op deze pagina lees je meer over de werking van een regenwatersysteem en waar je ze kunt kopen. Hoe werkt een regenwatersysteem? Het regenwater gaat van het dak via de regenpijp door een filter om bladeren uit het water te filteren.
Hergebruik - Vlaamse Milieumaatschappij.
Een droogloopbeveiliging verhindert dat een pomp blijft werken wanneer er te weinig water in de put staat. Een vlotter kan de pomp doen afslaan wanneer het water te laag staat. Dompelpompen en drukgestuurde centrifugaalpompen hebben een inwendige droogloopbeveiliging. Wat is het vermogen van de pomp? Hoe loopt de drukopbouw? Maakt de pomp veel lawaai? Waar zal de pomp komen te staan? Wat is het zelfaanzuigend vermogen? Wat is de aanzuighoogte?

Contacteer ons